2019-05-31 04:55:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne most hozzon végleges döntéseket

Napi horoszkóp május 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az anyagiakat jelentő sorsterületén ma három planéta tartózkodik, észjárása most felgyorsul. Maradjon nyitott, de ne most hozzon végleges döntéseket, az irány jó, de az Uránusz még váratlanul beleszólhat az események alakulásába.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön első sorsterületén együttáll ma a Hold az Uránusszal, ez az erőteljes fényszög hatalmas feszültséget vált ki, de eredetiséget, csillogást és intuitív gondolkodásmódot és elképzeléseket is jelez. A helyzetek reális megközelítését és az érzelmek kifejezését megnehezítheti az Uránusz.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Jupiter szembenáll egymással, ha elég időt hagy a részletek kidolgozásának, akkor minden üzleti lépése jól fog alakulni. Csak ne feledkezzen meg másokról sem, nekik is adjon lehetőséget véleményük megformálására és azokat hallgassa is meg.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold együttállást alkot, legyen óvatos tárgyalásain és döntéshozatalával a mai napon. Valami rendkívüli dolgot szeretne véghezvinni, lobbanékony és talán meggondolatlan is lehet, vigyázzon, nehogy olyan döntést hozzon, amit később esetleg megbánhat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteg lehetősége lesz a mai napon társas érintkezésre, szabadidejét teljes mértékben kihasználja és annak minden percét kiélvezi. Ha tanácsát kérik, örömmel ad javaslatot és ez most önt elégedetté teheti.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr a Neptunusztól feszítő fényszöget kap, ez önből intrikus hajlamot válthat ki. Néha füllentés és csalás is előfordulhat ennél a bolygóállásnál, ennek persze ön lehet passzív elszenvedője is. Önámítással is számolnia kell.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz a Szaturnusszal kellemes fényszöget zár be. Ön most ingatlanvásárláson töri a fejét, ha most folyamodna hitelért vagy valamilyen baráti kölcsönért, a siker garantált. Kapcsolataiban is feltűnhet egy személy, aki kész most önnek bármiben segíteni.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz az ön hetedik sorsterületén halad keresztül, ez meglehetősen komollyá teszi a hangulatot. Alkalmas az időpont a párjával való közös tervezgetésre, mindketten megbízhatnak egymásban, ez egy erős szövetség. A jelenlegi nap alkalmas a fogyókúra elkezdésére is, már csak a fogyóhold miatt is.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az otthonát most ön szívesen szépítgetné, de sajnos a csinosítgatás elmarad, ugyanis problémák adódhatnak a lakóhelye gáz és vízvezeték javításával. Ez most sokkal fontosabb és a javítás nem tűr halasztást.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Üzleti és társkapcsolatait most nagyon gyakorlatiasan kezelheti, félretéve minden álmodozást és idealista romantikázást. Szükség is van rá, hogy legalább egy valaki maradjon két lábbal a realitás talaján...

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó bolygója, az Uránusz konjunkciót alkot a Holddal, heves flörtök, hirtelen szenvedély kísérhetik a mai napot, főleg a férfiak fognak áldozatul esni e konstelláció hatásának. Jó vagy rossz értelemben az érzelmek hevessége még önt is meglepi.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egyáltalán ne menjen bele semmibe, amiről tudja, hogy nem tiszta dolog, legyen felkészülve arra, hogy mások becsaphatják önt. Ha kulcskérdés forog kockán, támaszkodjon jogi segítségre. Az ön uralkodó planétáját, a Neptunuszt, a Merkúr még mindig rosszul fényszögeli.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: